Konspet bellicon® Jumping

Hva er bellicon® JUMPING?'


bellicon® JUMPING er et unikt og effektivt gruppetimekonsept for hele kroppen på minitrampoliner. Premium trampolinene ble utviklet sammen med verdens ledende trampolineprodusent bellicon. Trampolinene ble spesialdesignet for denne typen trampoline Workout.

Høy fettforbrenningseffekt og effektiv trening

Intensiv trening på verdens mest effektive treningsapparat, aktiverer mer enn 400 muskler. Til og med de dypt liggende musklene nås i løpet av en Bellicon Jumping treningsøkt. Man kan forbrenne opptil 1000 kcal i timen, avhengig av kondisjonsnivå.   I tillegg forbedres koordinering, fleksibilitet og balanse.

Mange andre utholdenhetssporter kan ikke holde tritt med trampolinetrening. Bellicon Jumping er mer effektivt enn jogging, og mye mer skånsomt for leddene, kne og rygg.

Perfekt mot stress

Bellicon Jumping vil gjøre deg glad ved å produsere endorfiner under treningen. Det gir en flott gruppeopplevelse og bra treningsøkt med motiverende musikk.

Hvem er bellicon® JUMPING egnet for?

I prinsippet er bellicon® JUMPING egnet for alle. Alder, størrelse og form spiller ingen rolle om du bare vil ha det gøy. Trinnene og koreografien er enkel å lære og garanterer en rask forbedring i ytelse, også for nybegynnere.

Gravide kvinner og personer med akutte problemer med kne eller rygg, bør ikke delta på timer med høyintensitet, heller på timer med tilpasset intensitet.