Konspet bellicon® Jumping

Hva er bellicon® JUMPING?'


bellicon® JUMPING er et unikt og effektivt gruppetimekonsept for hele kroppen på minitrampoliner. Premium trampolinene ble utviklet sammen med verdens ledende trampolineprodusent bellicon. Trampolinene ble spesialdesignet for denne typen trampoline Workout.

Høy fettforbrenningseffekt og effektiv trening

Intensiv trening på verdens mest effektive treningsapparat, aktiverer mer enn 400 muskler. Til og med de dypt liggende musklene nås i løpet av en Bellicon Jumping treningsøkt. Man kan forbrenne opptil 1000 kcal i timen, avhengig av kondisjonsnivå.   I tillegg forbedres koordinering, fleksibilitet og balanse.

Mange andre utholdenhetssporter kan ikke holde tritt med trampolinetrening. Bellicon Jumping er mer effektivt enn jogging, og mye mer skånsomt for leddene, kne og rygg.

Perfekt mot stress

Bellicon Jumping vil gjøre deg glad ved å produsere endorfiner under treningen. Det gir en flott gruppeopplevelse og bra treningsøkt med motiverende musikk.

Hvem er bellicon® JUMPING egnet for?

I prinsippet er bellicon® JUMPING egnet for alle. Alder, størrelse og form spiller ingen rolle om du bare vil ha det gøy. Trinnene og koreografien er enkel å lære og garanterer en rask forbedring i ytelse, også for nybegynnere.

Gravide kvinner og personer med akutte problemer med kne eller rygg, bør ikke delta på timer med høyintensitet, heller på timer med tilpasset intensitet.

Produkt fordeler

Hva er spesielt med BELLICON JUMPING?

Kompakt design

Trampolinen er designet spesielt for Jumping Fitness og gir nok plass til alle øvelsene. Den er ekstremt lett og kompakt samtidig. Den polygonale formen muliggjør plassbesparende lagring av mer enn 20 trampoliner i høyden

Premium kvalitet for høy ytelse

"Bellicon" Minitrampolin - Et tysk kvalitetsprodukt

Trampoliner til Jumping Fitness gruppetimekonseptet blir produsert av den velkjente merkevaren Bellicon.

Bellicons små sportsstramminer har allerede blitt brukt i fysioterapi i flere år, helt tilbake til 1970 tallet.

Den perfekte Trampolinen til Jumping Fitness er resultatet av en intens utviklingsprosess. Den komplette produksjonsprosessen skjer i Tyskland og er i samsvar med høye kvalitetsstandarder.

Nyeste ledningsfjæringsteknologi

Den innovative og patenterte teknologien til ledningsfjæring forenkler utskifting og øker holdbarheten. Tilkoblingsdeler kan byttes raskt om nødvendig.

Ulike farger og stiler

Smaken varierer. For å tilfredsstille vår kunder tilbyr vi våre trampoliner i forskjellige farger og modeller. Du kan velge mellom 4 farger: magenta, grønn, blå og neon-gul.

Trampolinen til hjemmebruk leveres med avtagbare ben for plassbesparende lagring.