Kvalitet bellicon®

3 GODE GRUNNER FOR Å VELGE BELLICON®
MADE IN GERMANY

"Bellicon" Minitrampolin - Et tysk kvalitetsprodukt

Bellicon®-trampoliner består i stor grad av komponenter som er produsert i Tyskland. Visse råvarer, som gummi til gummiringer og PP-hoppematte-stoff, importeres.

OEKO-TEX

For å sikre vår omfattende høye kvalitet, satser vi på trygge og ufarlige helse- og økologiske materialer og råvarer.

AGR prisen

Våre trampoliner har blitt tildelt prisen "Aksjon frisk rygg". AGR- prisen er et tysk kvalitetsmerke og kun produkter som består en krevende undersøkelsesprosedyre, vil motta AGR godkjenning. AGR er et kvalitetsstempel.

Nyeste ledningsfjæringsteknologi– Liten forskjell - stor effekt

Fjæringssystemet er hjertet i bellicon® Trampolinen. Lik som motoren i en bil, sørger dette for fremdriften på trampolinen. Systemet ble oppdaget tidlig, og akkurat av denne grunn ble det patenterte fjæringssystemet, med fjæring av ringformet gummistrikk, utviklet fra 1995.

For alle tenkelige bruksområder tilbys det gummistrikk i fem forskjellige elastisiteter og forskjellige farger.I utgangspunktet er alle fem elastisiteter tilgjengelige i alle farger, styrken av gummiringen er definert i de to fargekodede på festeklemmene.

I løpet av tiden har diverse produsenter kopiert fjæringssystemet, likevel er det stor forskjell gummifjæroppheng. Som et resultat av mer enn 20 års kontinuerlig utviklingsarbeid, som gjenspeiles i alle detaljer, har bellicon® gummifjæroppheng en overlegen elastisitet.

Det høres kanskje ikke ut som stor vitenskap, men det er et mesterverk skapt av kjemikerne våre, og slik forklares den unike kapasiteent til fjæringsringene våre: »De er laget av polymermolekyler som utvider seg mye mer jevnt enn polymerene i konvensjonell gummi.

Hoppe-egenskapene på bellicon® Trampolinen sørger for et myk, leddskånende og effektiv trening for hele kroppen.