bellicon® Jumping Basic kurs

Hvem er bellicon JUMPING-trening egnet for?

For å delta i bellicon JUMPING kurs, anbefales erfaring med gruppetrening, men det er ikke påkrevd. Alle som ønsker å tilby treningsorienterte trampolinekurs i fremtiden vil lære alt det grunnleggende i dette kurset.

Hva inkluderer bellicon JUMPING- Basic kurset?
 
Bellicon JUMPING BASIC kurset er den grunnleggende opplæringen for treningsorientert trampolinetrening av høy kvalitet.

I tillegg til opplæring av trinnene og teknikken til JUMPING, undervises det i musikk og takt. Det blir gitt veiledning på hvordan en gruppetime settes sammen og instruksjon av JUMPING time.

Takket være en omfattende opplæring med teori og praksis, vil deltakerne etter kurset være i stand til å utarbeide og gjennomføre en bellicon JUMPING time.

Før kurset vil deltakerne motta en informasjonsvideo om bellicon-trampolinen, historien og filosofien, samt videreutdanningsmuligheter ved akademiet.
Kursdag nummer 2 avsluttes med en praktisk en-til-en-eksamen der deltakerne simulerer en del av en gruppetime. Hver eksamen starter med å hilse på gruppen, forklare de viktigste aspektene ved trampolinetrening, og demonstrere noen trinn med bruk av riktig musikk.

Et poengsystem skaper maksimal åpenhet om gjennomføringen og gjør det mulig å kartlegge forbedringspotensialet. Om eksamen ikke skulle beståes ved første forsøk, vil man kunne gjennomføre eksamen vederlagsfritt ved neste anledning.

Hvilke muligheter tilbyr bellicon JUMPING utdannelsen?

Når man har fullført den grunnleggende treningsorientert utdannelsen, tilbyr bellicon Academy flere kurs og workshops. Alt fra bellicon ADVANCED, bellicon INTERVAL, bellicon HEALTH, bellicon KIDS eller bellicon MEETS SHADOWBOXER.

Et mangfoldig kurstilbud gir gode muligheter for å tilpasse kundenes målgrupper og behov.

Etter kurset er instruktøren ikke pålagt å betale lisensavgift. Bellicon Academy er imidlertid alltid tilgjengelig for instruktøren dersom man har spørsmål om kurs, workshops eller trampoliner.