Crosstraing Tower Classic

Crosstraining Tower «Tower» er en frittstående rigg, og er den ideelle og komplette løsning. Det stabile designet til DHZ Fitness gir grunnlaget for omtrent alt av det intensive treningsbehovet til CROSSTRAINING.

Crosstraining Tower Classic med sine 80x80 mm-profiler og slitesterke syrefaste skruer, gir en spesielt god stivhet som er nødvendig for å redusere gynging under trening i grupper.

 Festeelementer for gulvet er inkludert i leveringen.

"Tower Rig" – har alle de viktigste elementene for en funksjonell treningsøkt.

4 squat/ bench stations, 10 pull-up stasjoner, 2 box units, dip stasjoner, boxjump plattform samt ropes og slynger kan integreres i treningen.

To av pull-up stasjoner har en høyde på 3,5 som er spesielt egnet for Crossøvelser som for eksempel Muscle Ups, Butterfly Pull Ups og Towes-to-bars.

6 Wall Ball units er integrert i «Tower».

12 oppbevaringsstasjoner for vektskiver og 2 oppbevaringsstasjoner for Kettlebell, sørger for ryddig og lett tilgjengelig oppbevaring. Dette øker brukersikkerhet ved valg og gjennomføring av øvelser med dette utstyret.

Crosstraining Tower «Tower» tilbyr med sitt innovative design alt som trengs for funksjonell crosstraining, olympisk vektløfting og moderne styrketrening.

DHZ er treningsutstyr av høy kvalitet til hyggelig pris. Utstyret produseres på moderne fabrikker, og med de nyeste produksjonsteknikkene på markedet. Kvaliteten av produksjonen overvåkes kontinuerlig gjennom en effektiv ISO 9001 kvalitetsmanagement.

Spesifikasjoner

DHZ Crosstraining tower E6205

 

Artikkelnummer

DHZ E6205

Lengde

10900 mm

Bredde

1630 mm

Høyde

3490 mm

Vekt

1155 kg