DHZ Crosstraing Tower Classic

Crosstraining Tower Classic er en frittstående rigg, og er den ideelle og komplette løsning. Det stabile designet til DHZ Fitness gir grunnlaget for omtrent alt av det intensive treningsbehovet til CROSSTRAINING.

Crosstraining Tower Classic med sine 80x80 mm-profiler og slitesterke syrefaste skruer, gir en spesielt god stivhet som er nødvendig for å redusere gynging under trening i grupper.

 Festeelementer for gulvet er inkludert i leveringen.

"Classic Rig" – har alle de viktigste elementene for en funksjonell treningsøkt.

6 squat/ bench stations, 12 pull-up stasjoner, 4 box units, dip stasjoner, boxjump plattform samt ropes og slunger kan integreres i treningen.

To av pull-up stasjonene har en høyde på 3,5 i stedet for 2,5 meter, og er spesielt egnet for Crossøvelser som for eksempel Muscle Ups, Butterfly Pull Ups og Towes-to-bars.

Crosstraining Tower Classic tilbyr med sitt innovative design alt som trengs for funksjonell crosstraining, olympisk vektløfting og moderne styrketrening.

DHZ er treningsutstyr av høy kvalitet til hyggelig pris. Utstyret produseres på moderne fabrikker, og med de nyeste produksjonsteknikkene på markedet. Kvaliteten av produksjonen overvåkes kontinuerlig gjennom en effektiv ISO 9001 kvalitetsmanagement.

Spesifikasjoner

DHZ Crosstraining Tower Classic

 

Artikkelnummer

DHZ E6204

Lengde

6200 mm

Bredde

1630 mm

Høyde

3500 mm

Vekt

760 kg