bellicon® HEALTH kurs

Hvem er bellicon HEALTH Kurset egnet for?

Bellicon HEALTH Kurset er den grunnleggende opplæringen i helseorienterte treningstimer på bellicon® mini-trampoline. Den førsteklasses utdanningen, er en forutsetning for gruppetimer med funksjonell trening på trampoline for nybegynnere, eldre deltakere og personer med helseproblemer. Bellicon HELSE kurs er grunnlaget for alle workshops i helsesektoren til bellicon Academy.

Hva inkluderer bellicon HELSE kurset?

Gjennom et todagers kurs formidles informasjon om anatomisk-fysiologisk kunnskap, treningsmuligheter for en gruppe med heterogene patologiske funn, dyptgående metodisk-didaktiske timestruktur samt en profesjonell veiledning av bellicon HELSE time ved hjelp av musikk.

Kurset avsluttes med en praktisk individuell eksamen med case-studie, der det tidligere lærte innholdet må kunne fremvises. Eksamen følger en standardisert poengkatalog.

Etter vellykket gjennomføring av kurset, får deltakerne et vitnemål. Om eksamen ikke skulle beståes ved første forsøk vil en kunne gjennomføre eksamen vederlagsfritt ved neste anledning.

Hvilke muligheter tilbyr Bellicon HEALTH kurset?

Instruktøren er, etter et bestått bellicon HEALTH kurs, kvalifisert og kompetent til å gjennomføre helse-orienterte trampolinekurs av høy kvalitet.

Etter kurset er instruktøren ikke pålagt å betale lisensavgift. Bellicon Academy er imidlertid alltid tilgjengelig for instruktøren dersom man har spørsmål angående kurs, workshops eller trampoliner.